Hundedagis


Sandal Hundedagis er som en barnehage, bare for hunder. Vi driver med aktivisering, sosialisering og lek. Vi utfordrer hunden din til å få seg nye venner og å ta initiativ til å ta del i fellesskapet!

Har du en travel hverdag? Er det vanskelig å oppfylle alle behovene til din firbente i alt hverdagskaoset? Vi kan hjelpe!

Vi bruker hovedsakelig hundegården til lek og til metal trening. Vi drar vanligvis på tur på formiddagen og om det er lite gjester en dag så kan vi finne på å ta en litt lengre utflukt. Det kan vær alt i fra en tur til våre hundeglade venner eller kanskje en utflukt til fjells.
Vi vet at hundene trenger å strekke på beina og springe til tunga henger å slenger. Vi vet at godis og lek skal være en del av hverdagen. Vi vet at mental trening øker livskvaliteten. Vi vet at hunden din kommer til å være superfornøyd når h*n blir hentet etter en dag på Hundedagis!
Om du er interessert i å ha hunden din her hos oss så er det bare til å ta kontakt! Vi legger også til rette for å ha hundedgisen åpen i helger (etter avtale) for de som evnt. har helgejobb.

Hundedagisen er åpen mandager, tirsdager og fredager.
Velkommen til oss!

Fordeler med Hundedagis:
– Sosialisering med andre hunder og mennesker
– Øving på språk
– Mental trening
– Gode turer
– Utflukter
– Kos
– Lek
– Bygger selvtillit

Hverdagen med de firbente ❤Sandal Hundedagis

Godbitsøk i hundegården:


Viktig å stimulere sansene til våre firbente venner!