Hvem er vi?


Vi er ett samboerpar som driver Sandal Hundedagis, Joachim og Emilie. Vi har også med oss en «assisterende hundelufter og passer», Karianne. Vi har alle lidenskapen og erfaringen som skal til for å kunne gi våre kunder og firbente venner det aller beste oppholdet!

Emilie

Emilie er daglig leder av Sandal Hundedagis, hun har vokst opp med hund og har opp igjennom livet fått en del firbente venner. Hund er hennes store lidenskap og har lenge drømt om å få jobbe med de. Ble uteksaminert fra GoodDog Academy i slutten av 2018 som utdannet hundeinstruktør. Emilie og Joachim har en hund sammen, han heter Orin!

Joachim

Joachim er Sandal Hundedagis høgre hånd, han tar seg av mye av det tekniske og vi vet godt at dette hadde ikke gått rundt uten han. Han er en kreativ sjel som hundene elsker og har etterhvert fått mye erfaring!

Karianne

Karianne er vår «assisterende hundelufter og passer»! Hun har livslang erfaring og lidenskap for hund. Hun har hatt hund hele livet å vet godt hva det innebærer og ha en firbent. Hun er stolt matmor, sammen med matfar Andrè, til Argos, som er deres fantastiske hund. Hennes store drøm er å ha egen kennel, dette er ett skritt i den retningen!

Orin

Orin er en blandingshund mellom Kongepuddel og Border Collie. Han er en livlig og aktiv kar som elsker gode turer, han går i lag med de fleste hunder, og digger å få nye venner. Han er alltid med på det som skjer i Sandal Hundedagis!

Argos

Argos er en engelsk setter, han er en erfaren sosial hund som går i lag med de fleste firbente, men ingen får klø han på snuten! Han passer på flokken, og om noen oppfører seg urettferdig så kommer han å gir beskjed om at her skal det være rettferdig!