Overnatting


Vi kaller det overnatting her hos Sandal Hundedagis, dette er fordi vi ikke har helt de samme standarene som en kennel. Hos oss er hunden mye mer sosial og den er litt mer involvert i vår hverdag. Drar vi på besøk, blir hunden med på besøk. Drar vi på hytta, blir hunden med på hytta. Selvfølgelig er det minst en god tur til dagen, hvor hunden vil få muligheten til å springe, snuse og leke!

Vi har en hundegård og en luftegård, tilsammen utgjør det nesten 400 kvm, hvor hundene kan springe, leke og kose seg sammen!

Vi har også oppholdsrom (avslappingsrom) til de inne i «Hundehuset», som vi kaller det. Der er det godt og varmt, myke puter og tepper, og bur til de hundene som trives med det. Det er også her de sover om natta. Om noen er litt usikre og synes det er litt skummelt å være alene på nattestid har vi en løsning på det. Vi pleier å sove sammen med de slik at de føler seg tryggere og forstår at de er en del av oss mens de er her.

I hundegården har vi to hundehus, ett med ett rom og ett med to rom. Vi planlegger å få inn flere, men det kommer etter hvert. Husene vi har til nå blir flittig brukt og de er alle innredet komfortabelt.

Vi har ett krav om at alle som skal bruke overnattingstilbudet vårt må komme på besøk først. Dette er for at de skal få snuse litt rundt, kjenne på miljøet og møte vår hund. Under besøket har hunden din tryggheten sammen med deg dersom det er litt skummelt og mye inntrykk på en gang. Når dagen kommer for overnatting er ting litt mer kjent og mindre skremmende. Vi ser at mange hunder har utbytte av at de har vært her før, derfor synes vi den regelen er god å følge.

Hverdag hos Sandal Hundedagis er forskjellige, vi gjør vårt aller beste for at din hund skal ønske seg tilbake til oss, hvor den fikk mange nye venner, opplevelser og masse masse kjærlighet! ♥︎

Hver onsdag er det hundetreff i Sauda. Hundene som overnatter hos oss vil også få muligheten til å være med på dette (om eier ønsker). Det er fokus på lek, sosialt samvær og forståelse av hverandre. Mange hunder sliter med kroppsspråket sitt, dette gjør hundetreffet til ett supert sted for å bli bedre på dette. Mental og fysisk trening er med på å holde hunden sunn og frisk! Vi holder til på Tangen, hvor det er ett stort gress område, og med elva rett ved siden av har de alltid tilgang på ferskt vann.

Herlig gjeng på tur!

  • Hvorfor velge oss?

    Vi har få hunder om gangen, noe som gir oss muligheten til individuell oppfølging slik at hver enkelt hund får akkurat den kosen og oppmerksomheten h*n trenger i løpet av en dag!

  • Lidenskapelig opptatt

    Vi er lidenskapelig opptatt av hund, noe som betyr at vi ivaretar helse, fysisk form og mentale trening.

  • Dagbok

    Vi fører dagbok under oppholdet, slik at du som eier kan få lese om hva vi har gjort i løpet av dagene og hvordan hunden har oppført seg.